Nyt på bloggen

... Eller det er faktisk det allerførste indlæg det her.

Kan I huske den gang hvor det var totalt in at have en blog? Den gang før facebook, snapchat og instagram hvor man skrev med sine venner på internetfora, eller på MSN? Damn det var tider! Jeg gad faktisk godt tilbage til den måde at have online fællesskaber på. I kender mig nok mest fra Tanker Om Køn, og jeg synes det er svært at lave aktivisme på instagram, især når jeg har så meget på hjertet og egentlig trives mest med at skrive forholdsvis teksttunge opslag.

Jeg er også træt af at instagram begrænser mit indhold, når jeg skriver normkritisk indhold (og det er det jo som regel).


Derfor håber jeg meget, at I har lyst til at komme og læse de lidt længere tekster her på min hjemmeside i stedet for :D


Vil DU være med i et kønsportræt?

Jeg har valgt at fjerne linket til min kønsportræts-formular, for jeg oplevede at trolls brugte den som en nem vej til at skrive alt muligt crap til mig fuldstændig anonymt. Den mulighed har jeg lukket ned for, og man kan i stedet deltage ved at udfylde den lille boks i bunden af denne side.


Støt mit arbejde

Jeg har tidligere haft en Patreon, men jeg kom aldrig rigtig i gang med at bruge den aktivt og derudover synes jeg at de tager en alt for stor procentdel af de beløb som I gav.

Man bliver en del af The Oaklings ved at støtte mig økonomisk her på min hjemmeside (fra 25 kr/måneden, det kan I læse mere om HER)


Nåh, men hvor om alting er: Velkommen til min splinternye hjemmeside. Det er Theresa Bjerre, der har lavet den OG taget billederne der bliver brugt her på siden, hende kan I lige tjekke ud her: https://www.theresacelest.com


Jeg håber, at I vil tilmelde jer mit nyhedsbrev og evt. vælge at støtte mig økonomisk.


Kærlig hilsen Ivy-Oak


39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle